Jävla skitkraftprov...

Ja, direkt efter målgång var jag rejält missnöjd. Jag hade inte orkat springa hela loppet och som resultat kom jag  i mål cirka tre minuter långsammare än i fjol. Jag svor en hel del och var besviken. Nu, när det sjunkit ner några dagar efter kan jag väl konstatera att det inte är hela världen, det är ju inte som om det stod en OS-plats på spel direkt. Jag tävlar bara mot mig själv och även om det kan vara väl så kämpigt ibland så är det ju inte så allvarligt. Eller?

I grund och botten handlar det nog om att jag väger för mycket. Jag har glidit upp i kilon under det här halvåret, så det är bara att ta tag i det igen. Men visst hade jag kunnat disponera loppet lite bättre för att inte behöva gå delar av banan. Jag mindes första stigningen som enklare så jag pinnade på i gott tempo, men med facit i hand tog jag nog ut mig lite mycket där. Det gjorde att jag inte kunde nyttja nedförsluten till att ta igen tid utan fick koncentrera mig på att återhämta mig istället. Vid 7 km tog det dock tvärstopp och benen vägrade fortsätta. I skogen på "Kärlekens Stig" fick jag därför börja gå i motluten. Trist.

Ett av målen jag hade var att inte behöva gå uppför slusstrapporna, de som hade knäckt mig förra året. Att jag skulle orka springa uppför hela partiet var uteslutet, men jag bestämde mig för att vinna en halv seger i alla fall. Det är ju som en stor trappa, så jag sprang i motluten och återhämtade mig på de flacka "stegen". Många gjorde tvärtom, så jag kände mig ganska duktig. Men det ska medges, jag hade väntat mig att Conny  Nilsson skulle stå där och peppa som den PT han är. Å andra sidan, jag hade inte betalat så... ;)

Efter det är det trots allt ca 3 km kvar och om benen är stumma är det långa kilometrar... Jag är dock glad att jag inte bröt och det här ger bara mig en känsla av att ge mig på loppet nästa år igen. Trollhättan ska inte knäcka mig...
Ser ni mig?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kungsleden 2016: Jakten på tält

Tanzania 2018/1: På menyn - Fläsk och fisk

Viktigt meddelande! Byte av plattform och adress!